It Broke

So, I upgraded WordPress from 2.2 to 2.2.1 last night, and all hell broke loose. I had my 7 themes set up so one had all the template files (the actual code that said where things go, what shows up, what is in the sidebar, etc…) and the rest just had stylesheets (that specify colors, fonts, sizes, etc…) and specified to use that one template also. It was a very nice setup, and I liked it, but for whatever reason it wouldn’t work, it claimed all 7 were dead.

So, I post to the WordPress support forum, and they tell me that feature was killed off back when 1.5 came out. This of course perplexed me, as I had used this system for almost a year, through 2.0, 2.1, 2.2, and a few of the higher 1.x releases. In fact, I hadn’t even implemented it until after 1.5 was out. So how the hell was it working?

Well, nobody really knows. I ended up having to duplicate the template files into all 7 themes to get everything back up.

Yeah, nobody knows what the hell I’m talking about, and that’s fine, it just annoys me. How does a feature that was killed over a year ago continue working right up to a minor revision?

Anyway, Jenn and I went tubing again Wednesday. We actually bought out own tubes too. If we go one more time they will be pretty much paid for, so it works out well.

I think that’s about it. See you when I have more to say.

nick

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s